هفته بیست و هفتم برداری ، چندمین ماه بارداری است؟ هفته بیست و هفتم، شروع ماه هفتم یا سه ماهه سوم بارداری است.
در هفته بیست و هفتم بارداری، وزن جنین یک کیلوگرم است. تمام دستگاه های بدن او شکل گرفته اند، اما مغز همچنان به رشد خود ادامه می دهد. ظاهر جنین همچنان قرمز و چروکیده در مایع آمنیوتیک باقی می ماند. همه اندام هایش عملکردی طبیعی دارند و کودک حتی اگر زودتر از آنچه انتظار می رود هم به دنیا بیاید، باز هم می تواند زنده بماند.
بیشتر ما از کلسترول می ترسیم. کلسترول برای سلامتی ما مضر است اما در حقیقت برای زن باردار مفید است. کلسترول وضعیت جفت را حفظ می کند و به هورمونی که مسئول غدد پستانی است، کمک می کند. البته در طی دوران بارداری وزن در حدود ۱۰ کیلوگرم اضافه می شود اما این اضافه وزن با وجود مایع آمنیوتیک است. پس اگر نزدیک به ۱۰ کیلوگرم و یا کمی بیشتر وزن اضافه نموده اید، طبیعی است و از رژیم های غذایی سخت اجتناب کنید، چرا که سلامتی شما و کودکتان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهند.
هفته بیست و هفتم بارداری، پایان سه ماهه دوم است. این دوره ای طولانی برای کودکتان است: او حسابی رشد کرده است و رشد اندامهایش به پایان خود نزدیک می شود. زمانی کمی به دیدار شما با نوزاد باقی مانده است: تا این خوشحالی فقط ۱۳ هفته فاصله دارید.
رشد کودک در این دوران فعالانه ادامه دارد؛ وزنش به ۹۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم می رسد و قدش در حدود ۳۶ سانتیمتر است. مغز و دستگاه عصبی همچنان به رشدش ادامه می دهد. چرا کودک رشد می کند؟ این امر به دلیل هورمون سوماتروپین رخ می دهد.
همه دستگاه های بدن کودک (شامل اندوکرین و پانکراس) همچنان به رشد و شکل گیری خود ادامه میدهند. به دلیل وجود هورمونهایی که به کلسیم واکنش نشان می دهند، توانایی های هوشی کودک نیز رشد میکنند.
همه این فرآیندها به شکل گیری هورمون های کودک (و شروع به استفاده از آنها) کمک می کنند. در طول این مرحله، کودک استفاده از هورمون های مادرش را متوقف می کند و این امر بر وضعیت مادر تأثیر میگذارد، زیرا شرایط او هر روز بهتر می شود. در برخی از حواس، کودک زندگی مستقل خود را آغاز نموده است.
دستگاه های ایمنی و تنفسی رشد می کنند و یک سورفکتانت برای آلوئول (کیسه هوایی) تولید می کنند (که به نوزاد تازه متولد شده در تنفس و جیغ بعد از تولد کمک می کنند). هنگامی که زمان تولد فرا میرسد، کودک سورفکتانت کافی دارد. در برخی حالت ها وقتی کودک نمی تواند نفس بکشد، به دستگاه ویژه ای برای تنفس نیاز دارد. معمولا این اتفاق در زمان رخ دادن تولد زودرس می افتد. اما با شروع هفته بیست و هفتم بارداری حتی اگر تولد زودرس رخ دهد و اگر کمکی که لازم دارد را دریافت کند، نیز کودک میتواند زنده بماند: کودک را در دستگاه انکوباتور نوزاد قرار می دهند.
اکنون جنین بیشتر و بیشتر به انسانی واقعی شبیه شده است: دارای مژه، ناخن و مو است و چشم هایش نیز باز شده اند. کودک چربی بیشتری اضافه می کند و پوستش روشن تر می شود (البته به دلیل وجود مایع آمنیوتیک همچنان چروکیده است).
کودک در درون رحم مادرش دارای زندگی و رژیم خودش است: خواب ها، بازی ها، حرکات و آزمایش های خود را دارد، می داند چگنه سکسکه کند و چطور انگشتش را بمکد. همان گونه که می بینید، رفتاری شبیه یک نوزاد واقعی دارد. او می تواند در پی نوری که به شکم می تابد، آزادانه چشم هایش را باز کند و یا ببندد. کودک حتی تمریناتی را انجام می دهد: پرش ها، چرخش ها، لگد زدن به شما در زمانی که میتواند، به دلیل این که هن.ز فضایی برای تحرک دارد. او از این کارها لذت می برد و احساساتش را به این روش بیان می کند.
در هفته بیست و هفتم بارداری رحم ۵ تا ۷ سانتیمتر بالاتر از ناف است. وزن آن به شکل قابل توجهی افزایش یافته است و اینک رحم بیشتر قابل تشخیص است. این امر دلیل افزایش ناراحتی های زن است: او به سختی میتواند حالت راحتی را برای خوابیدن پیدا کند، بسیار تغییر حالت می دهد و می چرخد اما نمی تواند به راحتی دراز بکشد. ممکن است رحم بر رگ ها فشار وارد کند و تا حدودی مسیر جریان خون مسدود شود که باعث احساس بد در شما می شود و ممکن است دچار سرگیجه شوید. اگر چنین احساسی داشتید، از خوابیدن و دراز کشیدن به پشت و قرار دادن پاها بر روی یکدیگر اجتناب کنید. سعی کنید به پهلوی چپ بخوابید.
بزرگی شکم در این مرحله بارداری بسیار واضح شده است. اما با بزرگ شدن شکم، مشکلاتتان هم بزرگتر می شوند: بی خوابی، تپش قلب و نفس تنگی ممکن است در این دوران باعث ناراحتی شما شوند و بارداریتان را به کابوس مبدل کنند. مشاوره با پزشک می تواند کمکتان کند. در دوران بارداری ممکن است از اسهال و یبوست رنج ببرید، اندام های داخلی شما ممکن است به شدت تحت فشار باشند و حتی کوچکترین ضربه کودک نیز باعث ایجاد درد در شما گردد.
تمام این عوامل بر سلامت روانی مادر آینده نیز تاثیر می گذارند: در طول این دوره، ممکن است او به شدت عصبی و استرسی باشد. گاهی اوقات ممکن است در نگهداشتن رژیمش ناکام بماند و باید دوباره به حالت عادی برگردد. همچنین، مادر آینده نیز می تواند از رژیم متفاوت کودکش رنج ببرد: برای مثال، زمانی که می خواهد بخوابد، اما کودکش لگد می زند. در این صورت باید با کودکتان صحبت کنید، برایش آواز بخوانید و شکم را نوازش کنید. زن باردار باید به یاد داشته باشید که او یک مادر است و باید به فرزندش کمک نماید.
پوست روی شکم دچار کشیدگی و خارش می گردد: این امری طبیعی است، اما اگر خارش بیش از حد گردد، باید توسط پزشک معاینه شوید و آزمایش بدهید. همچنین، اگر شکم شما بیش از حد سفت شود نیز، باید به پزشک مراجعه کنید.
عوارض و نشانه هایی که در هفته بیست و هفتم بارداری در انتظار شما می باشند، عبارتند از:
به صورت معمول در طول مدت بارداری سونوگرافی سه بار انجام می شود: در هفته دوازدهم، در هفته بیست و دوم و در هفته سی ام تا سی و دوم. اما گاهی اوقات ممکن است پزشک سونوگرافی را در هفته بیست و هفتم بارداری نیز تجویز کند: برای مثال، اگر مادر بیمار شود، اگر بارداری به خوبی پیش نرود، و یا اگر پزشک تشخیص دهد که ممکن است مشکلی وجود داشته باشد؛ این تجویز انجام می شود. نگران نباشید: همیشه بهتر است دوباره بررسی کنید و از سلامت کودکتان مطمئن شوید.
سونوگرافی در هفته بیست و هفتم بارداری کاملا مشابه سونوگرافی هفته بیست و دوم است: پزشک اندام های کودک و موقعیت آنها را بررسی می کند و همچنین قد و وزن تقریبی کودک را اندازه گیری می کند. او همچنین به ضربان قلب و تنفس کودک گوش می دهد، فعالیتش را نظارت می کند و تمام این اطلاعات را در مدارک پزشکی ثبت می کند. علاوه بر اینها، وضعیت جفت و مایع آمنیوتیک، اندازه و خصوصیات رحم نیز بررسی و ثبت می گردد. تمام این اطلاعات به پزشکان کمک می کند تا ببینند که بارداری چگونه پیش می رود و همه چیز بیشتر برای زایمان آماده شود.
همچنین، سونوگرافی کمک می کند تا دریابیم که آیا جنسیت کودک تغییر کرده یا نه. گاهی اوقات دشوار است که جنسیت دقیق کودک را پیش از آن مشخص کنید: ممکن است پزشک نتواند آن را به وضوح ببیند و یا از آن مطمئن نباشد. اما در هفته بیست و هفتم بارداری ، او آماده پاسخ دادن به این سوال خواهد بود. علاوه بر این، پدر و مادر آینده نیز از این که یک بار دیگر کودک خود را می بینند، خوشحال خواهند شد.
در دوران بارداری، هر زن باردار انواع مختلفی از درد را تجربه می کند. درد می تواند متفاوت باشد: یک روز آن را در جایی از بدن احساس کنید و روز دیگر از بین رفته باشد. متاسفانه، برخی از زنان دردی را تحمل می کنند که نباید آن را صرفا تحمل کرد؛ زیرا ممکن است نشان دهنده این باشد که مشکلی وجود دارد. اما دیگر انواع درد دائمی و مستمر هستند و نشانه هایی از موارد بی خطر می باشند: رشد رحم، موقعیت ناراحت کودک، و یا گرفتگی و رگ به رگ شدن ها از جمله این عوامل هستند.
ممکن است در طول هفته بیست و هفتم بارداری، زن انقباضات آموزشی را تجربه کند: این بدین معنی است که بدنش او را برای زایمان آینده آماده می کند. این انقباضات چند ثانیه طول می کشد، به همین دلیل برخی از زنان حتی نمی توانند متوجه شوند که چه اتفاقی می افتد. اما این انقباض ها میتواند مشکلات زیادی را برای دیگر زنان ایجاد کند. به عنوان مثال، اگر بعد از این انقباض ها ترشح قرمز دارید، باید بلافاصله با آمبولانس برای انتقال به بیمارستان تماس بگیرید.
نفخ و یبوست نیز منجر به ایجاد درد می شود (هر چند قوی نیست)، اما هر زنی می تواند به درستی علت این دردها را تشخیص دهد. اگر از درد در ناحیه مقعد رنج می برید احتمال دارد که هموروئید داشته باشید. نگران نباشید: تنها ماری که در این مورد باید انجام دهید این است که به پزشکتان مراجعه نمایید و او برای تغذیه صحیح شما برنامه ریزی می کند.
ممکن است افزایش وزن منجر به درد پشت و پا درد شود. برای اجتناب از دردها، سعی کنید پرخوری نکنید، کفش راحت بپوشید و از حمل چیزهای سنگین و ایستادن زیاد اجتناب کنید. ماساژ آرام کننده یا حمام سرد می تواند درد پاهایتان را کاهش دهد.
ممکن است زن از کشیدگی هایی رنج ببرد که از هفته بیست و هفتم بارداری شروع می شود. این کشیدگی ها و گرفتگی ها میتواند نشان دهنده کمبود کلسیم در بدن زن باشد. برای جلوگیری از این کشیدگی ها، باید بیشتر غذاهای غنی از کلسیم را مصرف کنید.
درد در ناحیه شکم و پایین پشت می تواند نشانه ای از بیماری های دستگاه ادراری باشد. اگر درد همراه با التهاب و سوزش در دستگاه تناسلی باشد، باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.
بدن زن در طول سه ماهه سوم به طور مداوم برای زایمان آینده آماده می شود. حتی بافت استخوانی، نرمتر می شود تا مسیر تولد جنین آسان تر شود. در طول این روند ممکن است در شرمگاه و لگن خود احساس درد داشته باشید. اما تمام دردها به زودی برطرف می شوند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که سعی کنید آن را آسان کنید.
ترشحات زنان در هفته بیست و هفتم بارداری همانند هفته بیست و ششم است: آنها نیمه شفاف و نیمه جامد هستند. اگر این نوع ترشحات را دارید، می توانید خیالی آسوده داشته باشید. اما اگر رنگ آنها غیرطبیعی باشد (برای مثال، قهوه ای، قرمز و یا حتی چرکین باشند) و یا دارای بوی بد (همانند بوی گوشت فاسد یا ماهی)، به نظر می رسد که شما عفونت تناسلی دارید. اگر خونریزی دارید، در اسرع وقت با پزشکتان تماس بگیرید: این امر ممکن است نشانه جداسازی جفت باشد که می تواند منجر به زایمان زودهنگام گردد.
اگر چه در دوران بارداری تقریبا غیرممکن است که دچار بیماری های مقاربتی شوید، اما ممکن است از به کاندیدیازیس (عفونت قارچی) و برفک رنج ببرید. نگران نباشید: درمان این بیماری ها آسان و سریع است. اما باید را در اسرع وقت این بیماری ها را درمان کنید زیرا ممکن است برفک بر مسیر تولد و نوزاد در طول زایمان تاثیر بگذارد.
همچنین اگر ترشحات شما غلیظ، حباب دار و پنیری مانند باشد، باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید. ترشحات بیش از حد رقیق و آبکی نیز می تواند مایع آمنیوتیک باشد که فقط به صورت جریانی و یا جریان خیلی زیاد می تواند باشد. در این صورت بلافاصله برای آمبولانس تماس بگیرید و یا به بیمارستان بروید.
زن باردار برای اولین بار در هفته بیست و هفتم بارداری شروع به تولید شیر خود می کند، اما اینک فقط کلستروم (آغوز) است. سینه ها به دلیل تولید شیر بزرگ تر می شوند. مهم این است که بهداشت سینه را رعایت کنید و شیر را ندوشید زیرا شما به زودی غذای کودک را با آن تامین می کنید.
داشتن رابطه جنسی با همسر در هفته بیست و هفتم بارداری برای شما و کودکتان بدون خطر است. البته باید در این رابطه با پزشک خودتان مشورت نمایید؛ اگر از نظر او منعی وجود نداشته باشد شما می توانید این سرگرمی را برای خود داشته باشید. این فرایند هم برای مادر و هم برای پدر مفید است. علاوه بر این، مادر احساسات جدید بسیاری را تجربه می کند.
با این وجود، زن باردار برای داشتن رابطه جنسی باید قوانینی را رعایت نماید. سعی کنید از رابطه جنسی خشن و عمیق دوری کنید و مسائل مربوط به شکمتان را فراموش نکنید؛ لازم است حالت راحتی را برای جلوگیری از عوارض انتخاب نمایید.
داشتن یک شریک جنسی برای تمام دوران بارداری خوب است؛ در غیر این صورت ممکن است دچار بیماری های مقاربتی در دستگاه تناسلی گردید. برای برحذر بودن از این بیماری ها باید از خطرات دوری کنید و بر ترشحات خود نظارت داشته باشید؛ اگر مشکلی رخ داد باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه نمایید.
برخی از زنان در طول دوران بارداری مجاز به برقراری رابطه جنسی نیستند، با این وجود ممکن است رحمشان افزایش حجم داشته باشد و منجر به زایمان زودرس شود. این زنان نباید هیجان زده شوند زیرا می تواند باعث انقباض رحم گردد. اگر چنین اتفاقی رخ داد، باید با پزشکتان تماس بگیرید و به او مراجعه نمایید تا بارداری خود را حفظ کنید.
به طور معمول، زن باردار با توجه به برنامه تعیین شده، برای معاینات نزد متخصص زنان می رود. پزشک شما باید اندازه شکم، وزن و فشار خونتان را اندازه گیری کرده و همچنین ضربان قلب جنین را بررسی نماید. اگر مشکلی نداشته باشید، باید تمام این روند را در هر دو هفته، یک بار انجام دهید، اما اگر در مورد چیزی نگران هستید، زودتر از برنامه تان با پزشک مشورت کنید.
آزمایشها باید براساس برنامه و ترجیحا قبل از معاینه پزشک انجام شود. این مجموعه آزمایشات شامل آزمایش میزان قند خون، آزمایش وجود پروتئین در ادرار، آزمایش برای تعیین سطح لکوسیت ها (گلبولهای سفید) و سطح اریتروسیت ها (گلبول های قرمز) می شود.
در هفته بیست و هفتم بارداری سطح کلسترولتان نسبتا افزایش می یابد، اما نگران نباشید: هورمون های خاصی که برای تولید شیر بیشتر در پستان لازم است به خاطر کلسترول تولید می شوند. در این دوره کلسترول به صورت ساده ای ضروری است، اما باید در محدوده مشخصی باقی بماند.
اگر بروز تورم شدید در بدنتان شروع گردید، از حالت تهوع یا فشار خون بالا رنج می برید، اینها می تواند نشانه های پره اکلامپسی (مسمومیت حاملگی) باشد. این بیماری باید کنترل شود زیرا اندام های دیگر بدنتان را تحت تاثیر قرار می دهد؛ اما نگران نباشید: زیرا می توان آن را درمان کرد.
هفته بیست و هفتم بارداری دوره ای است که همه زنان از بارداری خسته شده اند. هنگام حمل جنین بعضی از زنان آرزو می کنند که هرچه سریعتر زایمانشان امکان پذیر شود. آنها از افزایش وزن، حالت تهوع، سوزش سر معده و یبوست خسته شده اند. تمام این مشکلات باعث می گردند که زن نتواند به صورت طبیعی زندگی کند. حتی یک شب نیز نمی تواند خواب راحتی داشته باشد؛ او دچار بی خوابی می گردد، نمی تواند حالت راحتی را برای خودش پیدا نماید و بارها برای رفتن به توالت در طول شب برمی خیزد.
زن باردار به دلیل افزایش وزن خیلی زود از پیاده روی خسته می شود. همه این عوامل باعث شروع آزار زن می شوند و او بدون هیچ دلیلی ممکن است گریه کند، او حتی از نظر روانشناختی در رنج است و به همین دلیل ممکن است دست ها، پاها و تمام بدنش در شب به خارش بیفتد. یک زنی که اینک آرزوی تولد هرچه زودتر کودک را دارد، در زمان پس از تولد کودک این احساس را از دست می دهد. علاوه بر این، این روزهایی که باردار بوده است را به خاطر می آورد و از آن یاد می کند.
شما باید تغذیه سالمی داشته باشید و در آینده نیز این عادت را برای فرزندتان ایجاد نمایید. بسیار استراحت کنید، در یک جا نایستید، بنشینید و یا راه بروید، همیشه پشتتان را صاف نگه دارید تا از فشار زیاد بر ستون فقراتتان جلوگیری کنید. یکی از رایج ترین عادت های مضر برای زن باردار، کشیدن کیسه و چیزهای سنگین دیگر است.
خود را عادت دهید به جای خوابیدن به پشت، به پهلوی چپ بخوابید. همچنین، تا جایی که ممکن است باید دور از سر و صدای شهر پیاده روی کنید، اگر کلبه یا ویلایی دارید زمان بیشتری را در آنجا بگذرانید. در بیشتر موارد، زنان با این کار حتی احساس بهتری دارند و شب ها بهتر می خوابند. اگر بیش از حد کار می کنید از “نه” گفتن به همکارانتان واهمه ای نداشته باشید. از مکان های مخصوص افراد سیگاری و محل هایی که برای پیاده روی و استراحت نامناسب هستند، دوری کنید. باید به خاطر داشته باشید که کل محیط بر شما و رشد فرزندتان تاثیرگذار است.
در اختیار فرزندتان باشید؛ با او صحبت کنید، برایش کتاب و آواز بخوانید. به من اعتماد کنید؛ کودکتان همه چیز را احساس می کند. در هفته بیست و هفتم بسیاری از زنان می توانند حتی تشخیص دهند که کودک چه می خواهد و چه کاری انجام می دهد.
برای شما و کودکتان مهم است که احساس آرامش داشته باشید؛ همه مشکلات را فراموش کنید و فقط از معجزه درونتان لذت ببرید. خود را در میان افراد و کودکان زیبا قرار دهید. آنها می گویند لازم است در طول دوران بارداری به چیزهای زیبا نگاه کنید و از این طریق حس زیبایی به دست آورید.، پس این حس را با کوچولوی خود قسمت کنید.
روند تغذیه در هفته بیست و هفتم بارداری هم همانند قبل از آن ادامه دارد. شما باید همه مواد غذایی را به صورت طبیعی، تازه، مقوی و از همه مهم تر در وعده های کم حجم مصرف نمایید. این محصولات غذایی باید سرشار از کلسیم و پروتئین باشند زیرا برای رشد کودک عناصری ضروری هستند. کمتر از غذاهای نشاستهای، شیرین، پرچرب، سرخ شده، دودی و تند استفاده نمایید.
وعده صبحانه باید سبک و غنی از کربوهیدرات باشد (فرنی می تواند بهترین انتخاب باشد) و ناهار باید از مواد غذایی سرشار از پروتئین انتخاب گردد. شام باید سبک باشد زیرا نباید قبل از خواب پرخوری کنید. اگر پرخوری نمایید، ممکن است دچار رنج حاصل از حالت تهوع و سوزش سر معده گردید. با این وجود، بیشتر زنان باردار حتی در شب نیز می خواهند به غذا خوردن ادامه دهند و در این امر مشکلی نیست. بهتر است اشتها را با کفیر (ماست) و یا سیب سبز برطرف نمایید.
برای نوشیدنی ها هم باید رژیم مورد توجه باشد: اگر دائماً عطش دارید و می خواهید مایعات بنوشید، لازم است آب بنوشید و تشنگیتان را برطرف کنید. به خاطر داشته باشید که کودکتان به آب، و همچنین کلسیم و پروتئین نیاز دارد. باید بدانید که ۶۰ درصد بدن انسان از آب تشکیل می شود و این بخش باید هر روز ذخیره سازی مجدد شود.
می توانید کمپوت های خانگی، میوه ها، ژله های میوه ای و آب بخورید. بهتر است از نوشیدن آبمیوه های مغازه ها خودداری کنید، زیرا ترکیبات آنها برای بدن شما ناسالم و سنگین است. کمپوت ها نباید شیرین باشند، اما تازه باشند و رفع تشنگی کنند.
اگر وزن زیادی در دوران بارداری اضافه کنید، ممکن است منجر به نتایج تراژیک و ناراحت کننده ای در آینده شود. شما باید به جای توجیه واقعیت اضافه وزن با این استدلال که باردار هستید و می توانید هر کاری را انجام دهید، وزن خود را کنترل کنید. یک زن باردار به طور متوسط می تواند حداکثر ۸ کیلوگرم در طول بیست و هفت هفته بارداری اضافه کند.
این اضافه وزن شامل وزن رحم، مایع آمنیوتیک، وزن سینه و البته وزن جنین شما می شود. اگر تمام این موارد را کنار بگذارید، اضافه وزن شما به دست می آید. اگر متوجه شدید که بعد از کنار گذاشتن همه این موارد باز هم وزن اضافی به دست آورده اید و نمی توانید آن را خودتان کنترل کنید، از یک متخصص مشورت بگیرید. پزشک به شما کمک می کند که تغذیه خود را به طور صحیح برنامه ریزی کنید، به طوری که شما و کودکتان گرسنه نخواهید شد.
اگر بر روی ترازو ایستادید و از عددی که دیده اید وحشت زده شده اید، باید بگوییم نگران نباشید: وزن بعد از زایمان و هنگام شیردهی بسیار سریع کاهش می یابد (البته اگر به تغذیه مناسب پایبند باشید).
برای یک زن باردار پیاده روی، دراز کشیدن و حتی نفس کشیدن در هفته بیست و هفتم بارداری دشوار است. دو کودک در یک شکم وجود دارد: وزن هر کودک حدود یک کیلوگرم است، آنها فعال هستند و میتوانند دوتا بار اضافه برای بدن یک زن باشند.
طبق آمار، اکثر بارداری های چندقلو با زایمان زودرس پایان می یابند. یک زن باید به بدن خودش گوش دهد و اگر احساس می کند خطر زایمان زودرس وجود دارد (برای مثال، از درد مکرر انقباض شکم رنج میبرد)، باید به بیمارستان مراجعه نماید، زیرا شانس موفقیت زایمان در طول این دوران بسیار زیاد است.
بارداری های چندقلو با زایمان زودرس آن مشخص می شود. بسیار مهم است که کیفی با تمام وسایل لازم برای بیمارستان آماده داشته باشید. از ترک خانه به تنهایی (در صورتی که احتمال زایمان زودرس وجود دارد) اجتناب کنید و همیشه کارت بانکیتان را به همراه داشته باشید..
می توانید در هفته بیست و هفتم بارداری وسایلی را برای کودک بخرید. شما می توانید یک محفظه برای بازی کودک، یک کالسکه و چیزهای دیگری برای فرزندان خود خریداری کنید. اگر نمی خواهید قبل از آن خریداری کنید، فهرستی از مواردی که شما و نوزادانتان پس از زایمان نیاز دارید را تهیه نمایید.